top of page

Komposisjoner og arrangementer for kor

- tilrettelgge for stor mestring og glede!

Jeg har mye korerfaring både som korsanger, dirigent og arrangør/komponist. Jeg har en grundig kjennskap til koret som instrument. Vi er heldige som har et så bredt og variert korlandskap i Norge, men jeg ser at mange synger musikk som ikke får frem korets musikalske styrker. Gjennom å ha skrevet og arrangert for mine egne kor, ser jeg viktigheten av å synge musikk som passer koret. Det gjør noe med motivasjonen, energien og formidlingen, og selvfølgelig noe med musikken. Jeg ønsker å tilrettelegge for stor mestring og glede!

Jeg arrangerer gjerne for alle slags kor, og skreddersyr arrangementene til det enkelte kor. Nedenfor er det en prisliste og oversikt over hvordan prosessen fra bestilling til ferdig arrangement fungerer. 

Her er to av mine korkomposisjoner:

Prisliste for arrangement (fra en melodi og tekst) inntil 4 minutter.

 • Melodi som skal arrangeres for flere stemmer:

  • Tostemt - 2000 kr 

  • Trestemt - 3000 kr 

  • Firstemt - 3500 kr

  • Overstemme + firstemt - 4000 kr

Slik foregår prosessen:

 1. Koret gir meg en bestilling. Hvilke sang skal arrangeres og for hvilken besetning? Koret forteller meg hva deres musikalske styrker og utfordringer er og sender meg helst et opptak fra en øvelse eller konsert. 

 2. Jeg kontakter rettighetshaver til verket koret ønsker å få arrangert. Hvis jeg får rettighetene, fortsetter prosessen.

 3. Jeg gir koret en pris og forteller når arrangementet vil bli ferdig. 

 4. Vi skriver under kontrakt.

 5. Jeg leverer arrangementet til avtalt tid og koret har fire uker til å komme med tilbakemeldinger og ønsker om eventuelle endringer. Hvis noe blir endret, får koret tilsendt nye noter og øvefiler. Dette er inkludert i prisen.

 6. Dersom koret ønsker øvefiler som jeg har sunget inn, leverer jeg de etter punkt fem. 

 

Når arrangementet er fremført, vil jeg gjerne høre resultatet, så jeg blir veldig glad hvis jeg får tilsendt et opptak fra en øvelse eller konsert.

Send meg gjerne en mail eller fyll inn skjemaet nedenfor hvis du har spørsmål eller er interessert i et arrangement.

Mailadresse: birgitdjupedal@gmail.com

Hva slags kor:
bottom of page